diumenge, 28 de febrer del 2016

CONCERT-HOMENATGE A RAFAEL PATXOT A L'AUDITORI DE BCN




El passat dissabte 27 febrer vam participar al concert coral homenatge a l'Obra del Cançoner Popular de Catalunya i el seu mecenes, Rafael Patxot i Jubert que va tenir lloc a la Sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona.



El nostre cor, en representació de les comarques gironines, va ser un dels protagonistes en la interpretació d'un repertori de cançons tradicionals que incloïen, entre d'altres, peces tant conegudes com "Ton pare no té nas", "L'hereu Riera", "En Pere Gallerí" o "La dama de Mallorca". Podeu trobar el programa complert aquí.

Podeu escoltar "En Pere Gallerí", "La Raimundeta" i "Els Romeus"





Els altres 5 cors que van cantar amb nosaltres van ser la Coral Polifònica de Granollers, en representació de les comarques de Barcelona; la Coral les Camilleres de Sallagosa, representativa de la Catalunya Nord; l'Agrupació Quinta Justa – Coral de Sóller, en representació de les Illes Balears; la Coral Verge del Camí de Cambrils, comarques de Tarragona, i, per últim, el Cor de Cambra Amalthea de València, formació representativa del País Valencià.

El concert va ser delicat, vibrant i molt emotiu i el vam finalitzar amb el cant comú de totes les formacions corals de les cançons "Mariagneta", "Ja ve Cento", "La Balanguera", "El rossinyol" i "El cant de la senyera" amb la participació del públic en les tres darreres.


Val a dir que ens ho vam passar molt bé i que va ser una experiència molt enriquidora poder cantar a l'Auditori de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada